← повернутись на головну
Вас цікавить схуднення після вагітності?
Ви хочете знати, як швидко схуднути, позбутися живота, позбавитися від целюліту, зменшити стегна? 
На сторінках інтернет-журнал для жінок MissFit, ви дізнаєтеся все про правильне харчування, про засоби і тренажерах для схуднення!





Здорові перекуси

Йогурт з ягодами і мюслі
  • 1 стаканчик легкого ванільного йогурту
  • 1\2 склянки замороженої малини або полуниці
  • 1\2 склянки замороженої чорниці
  • 2 ст.л. раскрошенного низькокалорійного батончики мюслі

Вилийте на дно креманки 1\2 склянки йогурту. Зверху викладіть половину всіх ягід і мюслі. Потім повторіть обидва шару в тій же послідовності.

Містить: 317 калорій, 6 г жирів, 59 г вуглеводів, 12 г білка, 7 г клітковини.

Бутерброд - індичка з естрагоном
  • 2 ст. ложки сиру
  • 1 ч. ложка солодкої гірчиці
  • 0,5 ч. ложки естрагону
  • 1 великий лист салату
  • 2 тонких скибочки зернового хліба
  • 60 г тонко нарізаної вареної індички
  • сіль, перець
  • 4 тонких скибочки червоного перцю

Змішайте сир, гірчицю, естрагон. на 1 шматочок хліба покладіть лист салату і намажте його сумішшю сиру і естрагону. зверху покладіть індичку, посипте сіллю, перцем і накрийте іншим шматочком хліба.

У кожній порції: 244 калорії, 17 г білків, 27 г вуглеводів, 5 г жиру, 5 г клітковини.

Сендвіч із лососем
  • 250 г малосоленного лосося без кісток і шкіри
  • листя салату
  • 2 огірка
  • 2 помідори
  • 2 чашки суцвіть броколі
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. базиліка ( за смаком )
  • сіль і перець за смаком
  • 2 дрібно нарізаних пір'їнки зеленого лука
  • свіжий лимон

Красиво викладіть на большоеблюдо скибочки лосося і листя салату. огірки порізати уздовж, покладіть порізані огірки, брокколі і скибочки помідорів навколо лосося. Змішайте масло з оцтом, додайте перець. сіль, базилік і цибулю. Збризніть овочі отриманої заправкою. вичавіть на рибу сік з лимона, прикрасьте блюдо скибочками лимона. Охолодіть, подавайте до столу з цільнозерновим хлібом.

Бутерброд з тунцем
  • 100 г консервованого тунця ( рідина злити )
  • 1 ст.л. болгарського перцю, дрібно нарізаного і злегка обсмаженого
  • 1 ст.л. нежирної сметани
  • 1 ст.л. зелені
  • сіль і перець за смаком
  • 2 скибочки цільнозернового хліба
  • 1 лист салату

Рибу розімніть виделкою, а потім змішайте з болгарським перцем, сметаною, зеленню, перцем, сіллю. Викладіть на хліб, накрийте листом салату і другим скибочкою хліба.

Містить: 243 калорій, 5 г жирів, 29 г вуглеводів, 10 г білка, 7 г клітковини.

Сендвіч з соусом
  • 2 яйця
  • 1 склянка нежирного молока
  • 120 г вареної курячої грудки
  • 120 г нежирного сиру
  • 8 скибочок цільнозернового хліба
Соус
  • 1\4 склянки джему з червоної смородини ( або будь-якого іншого )
  • 2ч.л. гірчиці ( можна діжонської )
  • 1 ч.л. апельсинового соку

Збийте яйця з молоком і відставте в сторону. На скибочку хліба покладіть по тонкому шматочка курки і сиру. Накрийте зверху другим скибочкою хліба. Зробіть ще 3 таких же бутерброда. Розігрійте сковороду, сбрызгнув її оливковою олією. Занурте отримані сендвічі в суміш яєць з молоком, щоб хліб злегка просочився, і покладіть їх на сковороду. Обсмажте сендвічі з двох сторін, поки хліб не стане золотистим, а сир злегка не розплавиться ( близько 3 хвилин на одній стороні ).

Для приготування соусу змішайте джем, гірчицю і апельсиновий сік в невеликій мисці, що стоїть на повільному вогні. Помішуючи, доведіть суміш до кипіння, зніміть з вогню і перелийте в піалу. ласувати сендвічем варто, попередньо вмочивши його в соус. Розраховано на 4 порції.

Містить: 422 калорії, 13 м жирів, 43 г вуглеводів, 33 г білка, 6.5 г клітковини.

Сендвіч з сиром, зеленню і овочами
  • зелень, дрібно порізана
  • 8 шматочків цільнозернового хліба
  • 2 ст.л. хрустких пшеничних висівок
  • 150 г нежирного сиру
  • 1 помідор, порізаний кружальцями
  • 1 огірок, порізаний кружальцями

Змішайте сир, зелень і висівки до отримання однорідної маси. Отриману суміш намажте на хліб, зверху покладіть по кружку огірка і помідора, накривши другим шматочком хліба.

Сендвіч з м'ясом
  • 150 г пісного вареного м'яса
  • 2 ч.л. гірчиці
  • 2 аркуша салату
  • 4 шматочка хліба

Поріжте м'ясо тонкими скибочками. На шматочки хліба покладіть лист салату, зверху м'ясо, гірчицю і накрийте все це другим шматочком хліба.

Сендвіч з яєчної заправкою
  • 1 варене яйце
  • 1 ст.л. зелені
  • 1 ч.л. гірчиці
  • сіль, перець за смаком
  • 1 ст.л. нежирної сметани
  • 4 шматочка хліба

Яйце дрібно порізати і змішати зі сметаною, зеленню, гірчицею, додати сіль, перець. Отриману масу намазати на хліб, накривши зверху іншим шматочком.

Гамбургер "легкий"
  • 2 аркуша салату
  • 1 помідор
  • 1 середня головка червоної цибулі
  • 2 ст.л. кетчупу
  • 1 ст.л. гірчиці ( за смаком )
  • 250 г фаршу з пісної яловичини ( або є )
  • 2 булочки зернового хліба

З фаршу приготуйте котлети, обсмажте на оливковій олії. Поріжте цибулю кільцями, помідор часточками, змішати кетчуп і гірчицю. Покладіть на булочку лист салату, зверху котлету, кільця цибулі, помідорів і суміш з кетчупу і гірчиці. Зверху накрийте іншою половинкою булочки.

Запечений сирний сендвіч
  • 2 товстих скибочки нежирного сиру ( кожен по 20 г )
  • 1 помідор
  • 2 шматочки цільнозернового хліба
  • зелень

Помідори поріжте кільцями, викладіть сир, помідори-на хліб і запікайте в духовці або мікрохвильовій печі, до тих пір, поки сир не почне плавитися. На готові сендвічі покладіть зверху зелень.

Сендвіч "Делюкс"
  • 2 шматка вареного курячого м'яса
  • 1 помідор
  • 2 аркуша салату
  • 2 ст.л. нежирної сметани
  • 4 шматка цільнозернового хліба

Поріжте на тонкі шматочки м'ясо, помідори кільцями. На хліб покладіть лист салату, зверху куряче м'ясо, помідори, сметану і накрийте все це шматком хліба.

Французькі тости з полуничним соусом
  • 4 шматка хліба товщиною 2 - 4 см
  • 2 ч.л. лимонного соку
  • 2 чашки свіжої або замороженої полуниці
  • 1\4 чашки тростинного ( або коричневого ) цукру + 1 ч.л.
  • 2 яйця
  • 1\2 чашки нежирного молока
  • 1\2 ч.л. ваніліну
  • 4 гілочки свіжої м'яти

Висушіть хліб за день до приготування страви, якщо хліб буде м'яким. він вбере в себе багато яєчної суміші і непропечется. Для соусу розітріть полуницю до однорідної маси ( або подрібніть в блендаре ), перемістити в каструлю, додайте лимонний сік і 1\4 чашки цукру, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, готуйте до тих пір, поки соус не почне густіти, близько 10 хвилин. Відставте каструлю з плити, видаліть піну. Вилийте соус в соусницю іл чашку. У великій мисці збийте яйця, молоко, ванілін і цукор, що залишився до однорідної маси. Покладіть шматочки хліба у дрібну, але широку сковороду. Полийте кожен шматок хліба яєчною сумішшю і залиште на 2 хвилини, потім переверніть і полийте другу сторону. Просушіть хліб від надлишків суміші. розігрійте сковороду на середньому вогні. Коли вона розжариться, помістіть в неї хліб. Обсмажуйте його 2 - 3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавайте на стіл гарячим, теплим полуничним соусом, прикрасивши гілочкою м'яти.

Містить: 310 калорій, 6 г жирів, 3.2 г клітковини, 4 г білка, 18 г вуглеводів.



Користувальницький пошук








missfit.com.ua © Copyright 2007 МиссФит - інтернет-журнал для жінок info@missfit.com.ua
передрук матеріалів з сайту дозволяється з обов'язковим зазначенням активного гіперпосилання на сайт www.missfit.com.ua