← повернутись на головну
Вас цікавить схуднення після вагітності?
Ви хочете знати, як швидко схуднути, позбутися живота, позбавитися від целюліту, зменшити стегна? 
На сторінках інтернет-журнал для жінок MissFit, ви дізнаєтеся все про правильне харчування, про засоби і тренажерах для схуднення!





Десерти

Яблучний соус - пюре
  • 1,3 кг червоних яблук (або будь-яких інших соковитих )
  • 1 ч. ложка меленої кориці
  • 2 смужки лимонної цедри
  • 1,5 ст. ложки лимонного соку ( або за смаком )
  • 0.5 чашки цукру ( чи за смаком )
  • 2,5 чашки води ( або скільки знадобитися )

Вимийте яблука і розріжте їх навпіл. Видалити черешки і серцевинки, не очищаючи яблука від шкірки. Покладіть їх у велику каструлю, додайте корицю, цедру лимона, сік, цукор і воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте на повільному вогні з закритою кришкою, поки яблука не стануть м'якими. Зніміть з вогню і дайте остыть.Затем подрібніть в блендаре. Розраховано на 8 порцій.

У 1 порції: 148 калорій, 37 г вуглеводів, 4 г клітковини.

Пиріг з чорницею
  • 1/2 чашки масла
  • 1/2 чашки цукру
  • 2/3 чашки нежирної сметани
  • 1 1/4 ч.л. пекарського порошку
  • 1/4 ч.л. солі
  • 900 р. замороженої чорниці
  • 3/4 чашки свіжого апельсинового соку
  • 1 склянка борошна
  • кориця
  • вода

Нагрійте духовку до 220 градусів. Масло, цукор і сметану змішайте в мисці. Додайте борошно, пекарський порошок і сіль, збризніть водою і викладіть форму тісто. Приготуйте пюре з половини ягід і половини апельсинового соку, потім змішайте з рештою ягодами. Викладіть ягідну сместь на тісто. Зверху полийте залишилися апельсиновим соком і посипте корицею. Поставте пиріг в нагріту духовку на 25 - 30 хвилин. При подачі на кожну порцію можна покласти 1 - 2 ст.л. знежирених збитих вершків. Розраховано на 9 порцій.

У кожній порції ( без збитих вершків ): 254 калорій, 3 г білка, 39 г вуглеводів, 10 г жиру, 3 г клітковини.

Сніжки з яблук
  • 3 - 4 чашки кубиків з яблук
  • 1/4 чашки журавлинного соку
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1/3 чашки цукру

Це блюдо потрібно готувати напередодні ввечері, але воно того варто, щоб з ним повозитися. Змішайте кубики яблук з цукром і соками і за допомогою блендера зробіть з них пюре. Поставте на 3 години в морозилку. Коли пюре стане схожим за консистенцією на мокрий сніг, маленькою ложкою або ложкою для морозива викладіть кульки на пергаментний папір для випічки і знову помістіть в морозилку. Перекладіть блюдо і подовайте до столу. Розраховано на 4 порції.

Містить: 480 калорій, 28 г білка, 67 г вуглеводів, 11 г жирів.

Грушовий десерт з малиною
  • 2 великі стиглі груші
  • сік одного лимона
  • 3 ч.л. меду
  • 2 ст.л. малини
  • мелений чорний перець

Вимиті і обсушені груші нарізати поперек дуже тонкими скибочками, відразу ж полити 2 ч.л. лимонного соку і розкласти на блюді. Перемішати мед з рештою лимонним соком, перцем і полити груші. Прикрасьте їх малиною. Розраховано на 4 порції.

Одна порція містить: 100 калорій, 5 г білка, 20 г вуглеводів, 3 г жирів.

Вівсяні печива
  • 1 склянку вівсяно пластівців
  • 1 склянка сушених ягід ( родзинок, журавлини, чорносливу і т.д. )
  • 1 стакан кокосової стружки
  • 1\2 склянки горіхів ( будь-яких )
  • 2 яєчних білка
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 1 стиглий банан
  • 1 ст.л. меду

Нагрійте духовку до 150 градусів. Спочатку змішайте тільки сухі інгредієнти, потім - всі інгредієнти разом. Злегка змастіть маслом папір на дні дека. Ложкою зробіть близько 24 печива. випікайте 20 хвилин.

Містить: 77 калорій, 2.5 г білка, 15.6 г вуглеводів, 3 г жирів, 1.2 г клітковини.

Морквяні кекси
  • 2 чашки борошна
  • 2 ч.л. пекарського порошку
  • 1 ч.л. меленої кориці
  • 2\3 чашки висівок
  • 0,5 ч.л. тертого мускатного горіха
  • 1,5 чашки молока
  • 1,5 чашки тертої моркви
  • 0,5 чашки родзинок
  • 0,5 чашки меду
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 0,5 чашки яєчного порошку

Розігрійте духовку до 170 градусів. Змішайте борошно, висівки, пекарський порошок, корицю і мускатний горіх. Окремо змішайте молоко, морква, родзинки, яєчний порошок, мед, масло. Всі інгредієнти з'єднайте і розмішайте. Сможьте форми для випічки або застеліть дно пергаментним папером. заповніть форми на 3\4, випікайте протягом 20 - 25 хвилин. Розраховано на 12 - 14 кексів.

Містить: 130 калорій, 5 г білків. 26 г вуглеводів, 5 г клітковини, 5 г жирів.

Ягідне желе
  • 1 лимон
  • 175 р цукрової пудри
  • 500 р заморожених літніх або свіжих ягід ( малина, чорниця, ожина, полуниця і т.д. )
  • 750 мл журавлинного соку ( можна замінити морсом )
  • 5 аркушів желатину
  • 100 г свіжих ягід для прикраси

Зріжте 3 тонких смужки лимонної цедри, вичавити з лимона сік, покладіть цедру, цукор, ягожы в касбрюлю. Туди ж влийте журавлинний сік, доведіть до кипіння і кип'ятіть 10 хвилин. Тим часом поломайте желатин на шматочки і залийте 4 ст.л. холодної води. залиште на 5 хвилин, щоб желатин став м'яким. Процідіть фруктову суміш через сито і змішайте з желатином. Перелийте третина рідини в форму і дайте застигнути. Викладіть половину ягід і другу третину рідини. Знову дайте застигнути і потім вилийте рідину, що залишилася. Охолоджуйте як мінімум 4 години. Перед подачею страви опустіть форму в гарячу воду і перевернути. Прикрасьте ягодами.

Шоколадно - мигдальні тарталетки
  • вершкове масло для змащування папери
  • 2 яйця
  • 1\4 склянки цукру
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 2 ст.л. какао - порошку
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 1\2 склянки крупно порубаного мигдалю ( можна обсмаженого )

Збийте яйця, цукор і ванілін в пишну піну. В окремому посуді з'єднати какао - порошок і борошно, додайте мигдальні горіхи і перемішайте. Туди ж влийте збиті яйця і знову перемішайте. Столовою ложкою викладіть на папір три млинці тесту ( кожен 10 - 12 см в діаметрі ). Випікайте 10 хвилин. Зніміть млинці з паперу і, не даючи охолонути, наліпити на дно перевернутих чашок так, щоб вони повторювали їх форму. Через 5 - 10 хвилин зніміть затверділі тарталетки і остудіть. очистіть папір, знову змастіть вершковим маслом. За тією ж технологією приготуйте інші тарталетки. Зберігайте їх накритими легким тканинним або паперовим рушником. Перед подачею на стіл наповніть фруктами або замороженим йогуртом.

Містить: 142 калорії, 9 г жиру, 5 г білка, 10 г вуглеводів, 2 г клітковини.

Серце з сирного крему з ягодами
  • 350 г знежиреного сиру
  • 100г цукру
  • сік 1 лимона
  • 250 р малини
  • 300 г полуниці, або червоної смородини або суміші різних ягід
  • 100 мл вершків

Визначте форму у вигляді серця шарі марлі ( при відсутності підійде маленький друшляк ). Змішайте сир з половиною порції цукру і лимонним соком, перекладіть все в формочку, намагаючись не зім'яти марлю. Постукайте формочкою кілька разів об стіл, щоб позбутися від повітря всередині, і залиште на 2 години. Змішайте в касбрюле 250 р малини з цукром і 100 мл води. Доведіть до кипіння, зробіть пюре. Перелийте в інший посуд і змішайте з рештою фруктами. Вийміть сир з формочки, зверху викладіть підігріті ягоди і при бажанні прикрасити збитими вершками. Розраховано на 6 порцій.



Користувальницький пошук








missfit.com.ua © Copyright 2007 МиссФит - інтернет-журнал для жінок info@missfit.com.ua
передрук матеріалів з сайту дозволяється з обов'язковим зазначенням активного гіперпосилання на сайт www.missfit.com.ua