← повернутись на головну
Вас цікавить схуднення після вагітності?
Ви хочете знати, як швидко схуднути, позбутися живота, позбавитися від целюліту, зменшити стегна? 
На сторінках інтернет-журнал для жінок MissFit, ви дізнаєтеся все про правильне харчування, про засоби і тренажерах для схуднення!





Салати

Мексиканський салат з курки з квасолею
  • 2 чашки готових курячих грудок без шкіри, нарізаних кубиками
  • 200 р консервованої чорної квасолі ( рідина злити )
  • 200 г консервованої червоної квасолі ( рідина злити )
  • 100 г сиру Чедер зниженої жирності, або будь-якого іншого порізаного кубиками
  • 1 невеличкий червоний солодкий перець, дрібно нарізаний
  • 1/2 чашки соусу "сальса" з шматочками овочів і фруктів
  • 1/4 чашки нарізаного зеленого цибулі
  • 2 ст. ложки дрібно нарізаної зелені коріандру ( за бажанням )
  • 12 листя салату латук
  • 1/2 чашки сметани зниженої жирності

У великій мисці змішайте всі компоненти, крім латуку і сметани. Подавайте на тарілках, викладених листям салату. На кожну порцію покладіть по 2 ст. л. сметани. Розраховано на 4 порції.

У кожній порції: 440 калорій, 42 г білків, 39 г вуглеводів, 14 г жирів, 13 г клітковини

Варіант: салат подавайте в підігрітій піті. зверху посипте подрібненим листям салату, покладіть сметану і додайте скибочки авокадо.

Салат з волоськими горіхами
  • 1 качанчик салату латук вимити й обсушити
  • 2 середніх апельсина розділити на часточки
  • 6 маленьких головок цибулі дрібно порізати
  • 1/2 чашки крупно товчених волоських горіхів ( при бажанні можна додати 1 - 2 дрібно нарізаних стебла селери )
  • 4 ст.л. оливкової олії ( якщо є горіхове )
  • 4 ст.л. апельсинового соку
  • 2 ст.л. винного оцту
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 ч.л. цукру
  • 1/2 ч.л. меленого сушеного базиліка
  • 1/4 ч.л. выдавленого часнику
  • 1/4 ч.л. паприки
  • 2 - 3 стебла зеленої цибулі дрібно порізати
  • сіль, перець за смаком

Подрібніть листя латуку на шматочки і викладіть в миску. Додайте часточки апельсина, зелений лук і селеру. Окремо змішайте всі компоненти з'єднати все разом. І зверху посипте горіхами. Розраховано на 4 порції.

У кожній порції: 256 калорій, 4 г. білка, 17 р. углеволов, 21 р. жирів, 5 р. клітковини.

Грецький салат з спагетті
  • 60 г сухих спагетті
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1/4 чашки помідорів, нарізаних кубиками
  • 1/2 консервованих оливок, кожну розрізати навпіл
  • 1/2 чашки огірка, нарізаного кубиками
  • 2 ч.л. сиру фете або бринзи

Зваріть спагетті, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою. З'єднайте всі компоненти, гарненько перемішайте і подавайте на стіл. Розраховано на 1 порцію.

Містить: 422 калорії, 19 г білка, 63 г вуглеводів, 10 г жиру, 4 г клітковини.

Овочевий салат з ростбіфом
  • 1 огірок
  • 1 морквина
  • 1 цукіні
  • 2 помідори
  • 1 жовтий перець
  • 4 пір'їнки зеленої цибулі
  • 100 г будь-якого сиру низької жирності
  • 300 г ростбіфа, порізаного тонкими скибочками
  • 1 качан салату "Айсберг"
  • 1 качан салату Латук
Заправка:
  • 1 ст.л. дрібно порізаного кропу
  • 1 ст.л. дрібно нарізаної петрушки
  • 1/2 зубчики ченока
  • 2 ст.л. оливкової олії

      Секрет приготування дійсно класного салату - у використанні суміші добре промитих і обсушену листя салату різних сортів. Розірвіть листок салату на шматочки розміром на один укус". Щоб салат виглядав більш апетитно, інші овочі наріжте шматочками самих різних форм. Викладайте салат шарами так, щоб найбільш важкі компоненти знаходилися на дні. Огірок радимо нарізати кружальцями, моркву - соломкою, помідори - скибочками, цукіні краще натерти на тертці. Солодкий перець і цибулю дрібно порубаєте. Сир порізати кубиками, все це змішайте у великій мисці з латук. Змішайте всі компоненти заправки, полийте нею салат.

      Салат з зеленого горошку і моркви
      • 1 банка консервованого горошку
      • 1 морквина
      • 2 стебла зеленої цибулі
      • 4 ст.л. винного оцту ( можна замінити звичайним оцтом )
      • 1 ст.л. оливкової олії

      Злийте з консервованого горошку рідина. Моркву потріть на тертці, цибулю поріжте. Все змішайте і заправте маслом і оцтом.

      Пікантний салат з курчати
    • 2 чашки вареної пшеничної крупи
    • 300 р вареного м'яса курчати
    • 2 стебла селери
    • 1 чашка зелених виноградин, розрізані на половинки
    • 1 чашка червоних виноградин, розрізані на половинки
    • 1/4 чашки товчених волоських горіхів або горіхів пекан
    • 2 скибочки дині
    • листя салату латук
    • ягоди полуниці і вишні для прикраси
    • 8 ст.л. будь-якого фруктового знежиреного йогурту

        З вечора зваріть крупу і залиште на ніч в холодильнику. Селера наріжте і м'ясо курчати, додайте кашу, туди ж додайте виноград і горіхи. Суміш заправте йогуртом, розкладіть листя салату по тарілці, зверху викладіть салат з курчати, додайте скибочки дині без шкірки. Прикрасьте блюдо полуницею і вишнею. Розраховано на 4 порції.

        Містить: 505 калорій, 30 г білка, 85 г вуглеводів, 5 г жирів.

        Салат з рису з овочами
      • 2 чашки вареного рису
      • 2 стебла селери
      • по половині червоного і жовтого перцю
      • 3 пір'їнки зеленого лука
      • 1 чашка нарезаных грибів ( будь-яких )
      • 2 ст.л. соєвого соусу
      • 2 ст.л. оливкової олії
      • 1 стручек пекучого перцю ( можна замінити червоним меленим )
      • 1 товчений зубчик часнику
      • 1\4 чашки горіхів кешью

          Перед приготуванням салату зваріть рис і олстудите. Всі овочі дрібно наріжте, змішайте соєвий соус, масло і часник. З'єднайте рис з овочами, соусом і кешью. Розраховано на 4 порції.

          Містить: 245 калорій, 23г білка, 35 г вуглеводів, 10 г жирів.

          Салат буряковий
        • 500 г буряка
        • 4 невеликі морквини
        • 2 ст.л. меду
        • 1 ч.л. меленого імбиру ( якщо є, можна додати тертий свіжий корінь імбиру - 2 ст.л. )
        • 1 апельсин ( цедра і сік )
        • 1 ч.л. кориці
        • 2 ст.л. оцту
        • 3 чашки листя молодого шпинату ( щавлю )

            Буряк відварити, остудити, очистити і порізати на дольки. Моркву порізати брусочками і відварити протягом 2 хвилин. Вичавити сік з апельсина, а цедру натерти на крупній тертці. Покласти імбир, цедру, мед, оцет, корицю в каструлю, залити соком, поставити на вогонь і, довівши до кипіння, готувати 2 - 3 хвилини. Додати буряк, моркву і готувати ще хвилину. Покласти в миску шпинат, всерху покласти буряк, морква і полити пряним сойсом з каструлі.

            Салат з рису з сиром
          • 300 г будь-якого знежиреного сиру
          • 1 склянку готового рису
          • 1\2 склянки зелені
          • 1 очищений огірок
          • 2 терті моркви
          • 8 листя салату
          • 1\2 склянки дрібно шинкованої лука
              Для соусу:
              • 2 ст.л. оливкової олії
              • 2 ст.л. яблучного оцту
              • 1 подрібнений зубчик часнику

              Дрібно натріть сир, додайте рис, зелень, оругец і моркву. Змішайте соус. залийте салат і поставте в холодильник на 20 хвилин. На терелки з листям салату викладіть суміш, посипте цибулею.

              Містить: 301 калорію, 9 г жирів, 45 г вуглеводів, 9.8 г білків, 6.4 г клітковини.



            • Користувальницький пошук








              missfit.com.ua © Copyright 2007 МиссФит - інтернет-журнал для жінок info@missfit.com.ua
              передрук матеріалів з сайту дозволяється з обов'язковим зазначенням активного гіперпосилання на сайт www.missfit.com.ua