← повернутись на головну
Вас цікавить схуднення після вагітності?
Ви хочете знати, як швидко схуднути, позбутися живота, позбавитися від целюліту, зменшити стегна? 
На сторінках інтернет-журнал для жінок MissFit, ви дізнаєтеся все про правильне харчування, про засоби і тренажерах для схуднення!





Як приймати зелений кава з імбиром

Способи приготування зеленого кава з імбиром

Як правильно приймати зелений кава з імбиром для схуднення в домашніх умовахЯк приймати зелений кава з імбиром, при цьому не втрачаючи всі корисні властивості цього напою? Тут може бути два варіанти: замовити готову продукцію через Інтернет або купити окремо імбир і мелені зерна.

Існує безліч рецептів і рекомендацією. Найбільшу увагу приділимо тим, де зелена кава з імбиром виходить найбільш смачним і корисним.

Стандартний рецепт

Вам знадобиться чайна ложка кави і ложка кореня імбиру, протертого на крупній тертці. Вариться кава на повільному вогні, при цьому напій не повинен закипіти. Кількість імбиру можна трохи змінити, але краще сильно не захоплюватися. Пити зелений кава з імбиром, щоб схуднути, потрібно 2-3 рази на добу. За бажанням можна додати лимонну часточку.

Кава з м'ятою і спеціями

Готувати напій краще з використанням турки на повільному вогні (на одну чайну ложку близько 200 мл води). Туди ж можна покласти трохи кардамону. Протріть ложку кореня імбиру. До нього додайте 5-6 листя свіжої м'яти. Отримана суміш заливається водою і доводять до кипіння. Після необхідно прибрати отриманий відвар з вогню і процідити. Рідина змішайте з кави, додайте на смак лимонного соку. Напій готовий, краще пити його гарячим.

Кава з гвоздикою

Не забувайте про те, як правильно приймати зелений кава з імбиром для схуднення в домашніх умовах: не більше 3-5 чашок щодня і не більше 1 ложки імбиру. Рецепт напою практично нічим не відрізняється від першого. В даному випадку покладіть один черешок гвоздики в турку. Ця приправа допоможе надати напою вишуканий смак і аромат. Зазвичай вживається холодним.

Змішаний кави

Ідеально підійде для тих людей, які не можуть відвикнути від насиченого смаку натурального чорного кава. Для того щоб не змушувати себе повністю звикати до нового напою, змішайте не обсмажені і обсмажені зерна у співвідношенні 2 до 1. Вариться такий напій за стандартними правилами.

Кілька загальних порад з приготування зеленого кави

Щоб отримати максимум корисних якостей, необхідно молоти зерна безпосередньо в день вживання. В середньому на добу вам потрібно 25-30 р.

Ідеальним варіантом для помелу може стати блендер. Для цього в мисці потрібні стандартні плоскі ножі. Хороша кавомолка теж підійде, тільки не використовуйте жерновую.

Не намагайтеся з зерен зробити порошок. Гарною консистенцією вважається та, при якій кавові зерна досягають розміру гречаної крупи. При подальшому приготуванні напою в турці, кави можна розмолоти сильніше.

У чому готувати?

У турці. На 200 мл води додайте 1 чайну ложку.

У френч-пресі. Для приготування залийте зерна скипіла водою, дайте кави настоятися кілька хвилин. Потім натисніть на стрижень і опустіть фільтр вниз. Напій готовий.

Якщо немає ні того ні іншого, можна використовувати звичайну кухоль. Засипте кави, залийте його окропом. Настоюйте близько 10 хвилин. Після необхідно пропустити напій через сито.



Користувальницький пошук








missfit.com.ua © Copyright 2007 МиссФит - інтернет-журнал для жінок info@missfit.com.ua
передрук матеріалів з сайту дозволяється з обов'язковим зазначенням активного гіперпосилання на сайт www.missfit.com.ua